skip to Main Content

Draaipoorten zijn een ideale aanvulling op een professioneel hekwerk. Wij bieden u een veelzijdigheid aan draaipoorten die uitstekend passen bij de duurzame hekwerken die wij leveren. De draaipoort is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt altijd voor een representatieve uitstraling.

Solide draaipoorten voor een optimale beveiliging

Onze draaipoorten draaien zeer soepel en zijn toch van zeer zware kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit tal van afmetingen en uitvoeringen, van looppoorten tot grote draaipoorten voor verkeer. De solide draaipoorten vormen een uitstekende beveiliging van uw terrein. Indien gewenst kunnen wij uw draaipoort voorzien van een goede vluchtsluiting. Door het unieke systeem zijn draaipoorten zeer geschikt voor kleinere ruimten. De draaipoort kan standaard of maatwerk worden vervaardigd, met scharnieren die 90 of 180 graden draaien.

Meer weten?

Heeft u interesse in een goede draaipoort, in een dubbele draaipoort of bijvoorbeeld een houten draaipoort? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies of een offerte. Wij helpen u graag verder.

Enkele tuinpoort referenties

    Gratis Advies of Informatie aanvragen

    Voor gratis advies op maat vul het onderstaande formulier in:

    * verplichte velden

    Back To Top